Press "Enter" to skip to content

Liisa Pentti: Jeux – uudelleen kuviteltu & Rea-Liina Brunou: Pedestrian Ballet

”Mä halusin että se on pois kaikesta sellasesta sosiaalisesta vaikeudesta, että voi olla yksin ja voi olla missä tahansa paikassa missä ei tarvitse kohdata muita ihmisiä ja mihin tahansa kellon aikaan tahansa.”

Sekä Liisa Pentin Jeux – uudelleen kuviteltu että Rea-Liina Brunoun Pedestrian Ballet saivat ensi-iltansa Kutomolla Turussa loka-marraskuussa 2016. Esitysradio näki Jeux’n Ateneumissa Helsingin esityksissä ja Pedestrian Ballet’n sekä Kutomossa että work-in-progress-vaiheessa Zodiakin Z-free:ssä. Teoksia yhdisti tanssin historian käyttäminen teoksen materiaalina; Jeux oli uudelleen kuviteltu versio Vaslav Nijinskyn koreografiasta vuodelta 2013, Pedestrian Ballet viittasi 1800-luvulla eläneeseen balettitanssija Marie Taglioniin.

Liisa Pentin ja Rea-Liina Brunoun kanssa keskustelemassa Mira Kautto ja Tuomas Laitinen.

3 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *