Press "Enter" to skip to content

Ian Kaler & Jam Rostron: o.T. (Incipient Futures)

”We are interested in generating a space where individuals can project their own questions, process, things that they come with on that specific night into the theater. We are vessels for that somehow.”

Ian Kalerin koreografia o.T. (Incipient Futures) esitettiin Sivuaskel-festivaaleilla uuden tanssin keskus Zodiakissa helmikuussa 2017. Esitys on kolmas osa Kalerin ja muusikko ja media artisti Planningtorockin eli Jam Rostronin teossarjassa o.T. (saks. ohne titel = nimetön). Teoksessa esiintyivät myös tanssija Stephane Peeps Moun, joka oli myös suunnitellut esityksen puvut, perkussionisti Joy Leah Joseph sekä valosuunnittelija Imogen Heath.

Kalerin ja Rostronin kanssa keskustelevat Mira Kautto ja Tuomas Laitinen. Keskustelu on englanninkielinen.

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *