Press "Enter" to skip to content

Liikkeellä marraskuussa – Radiosalonki 1: Kuraattorit

”Ei ole kansainvälisen tanssitaiteen tavarataloa missään, missä teokset olisi jotenkin valmiiksi kategorisoituna ja sitten sä voisit mennä sinne feminismihyllylle ja sit sä voisit mennä kolonialismikritiikkihyllylle.”

Marraskuussa 2018 Esitysradio toteutti kolmiosaisen Radiosalonkien sarjan yhteistyössä Liikkeellä marraskuussa -tanssifestivaalin, Goethe-Institut Finnlandin, Nuoren Voiman Liiton ja Suomen arvostelijain liiton kanssa. Ensimmäisessä salongissa Janina Rajakankaan ja Tuomas Laitisen kanssa keskustelevat festivaalin taiteelliset johtajat Mikael Aaltonen ja Ari Tenhula.

Radiosalongin kaksi seuraavaa osaa toteutettiin festivaalin aikana pienimuotoisina yleisötapahtumina, jotka järjestettiin Nuoren Voiman liiton tiloissa. Toisessa salongissa keskustelemassa ovat kriitikot Mia Hannula, Eeva Kauppinen ja Maria Säkö; kolmannessa salongissa äänessä ovat festivaalin taiteilijoista Eisa Jocson, Benoît Lachambre ja Elina Pirinen.

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *