Press "Enter" to skip to content

Liikkeellä marraskuussa – Radiosalonki 3: Taiteilijat

”I disagree completely with the dancing of the colonial body.”

Marraskuussa 2018 Esitysradio toteutti kolmiosaisen Radiosalonkien sarjan yhteistyössä Liikkeellä marraskuussa -tanssifestivaalin, Goethe-Institut Finnlandin, Nuoren Voiman Liiton ja Suomen arvostelijain liiton kanssa. Kolmannessa salongissa Janina Rajakankaan ja Tuomas Laitisen kanssa keskustelevat festivaalin taiteilijoista Eisa Jocson, Benoît Lachambre ja Elina Pirinen. Keskustelu on englanniksi.

Kahdessa aikaisemmassa Radiosalongissa Tuomaan ja Janinan kanssa keskustelivat festivaalin taiteelliset johtajat Mikael Aaltonen ja Ari Tenhula sekä kriitikot Mia Hannula, Eeva Kauppinen ja Maria Säkö. Sarjan kaksi jälkimmäistä osaa toteutettiin festivaalin aikana pienimuotoisina yleisötapahtumina, jotka järjestettiin Nuoren Voiman liiton tiloissa.

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *