Press "Enter" to skip to content

Liikkeellä marraskuussa 2019 – Radiosalonki 1: Eleanor Bauer ja Mart Kangro

”Can I please inherit another truth? Or make one? Or let’s take apprenticeship with other cultures that maybe did it better? And don’t have this problem where dance doesn’t have to be a lesser form.”

”This is something I like to work with – to tease you. To make it clear that you shouldn’t believe everything I’m saying. Don’t drop your guard.”

Marraskuussa 2019 sai ja saa päivänvalon toinen Liikkeellä Marraskuussa festivaalin kanssa yhteistyössä toteutettu Radiosalonkien sarja. Radiosalongit ovat pienimuotoisia yleisötapahtumia, joissa Esitysradio keskustelee festivaalin taiteilijoiden kanssa.

Radiosalonki on tila niille keskusteluille, jotka jäävät takahuoneisiin, jotka eivät ehdi syntyä esityslämpiöissä tai jotka eivät yllä kiinnostuneiden korviin festivaaliklubeilla. Salongissa puhutaan festivaalin ohjelmasta siihen osallistuvien taiteilijoiden kesken intiimillä, mutta kriittisellä otteella.

Vuoden 2019 ensimmäisessä, sunnuntaina 3.11. nauhoitetussa Radiosalongissa olivat vieraina koreografit Eleanor Bauer ja Mart Kangro. Esitysradiosta keskustelemassa olivat Mira Kautto sekä vieraileva ääni Anna Cadia.

Keskustelu julkaistiin aamuyöllä maanantaina 4.11., mutta poistettiin saman päivän aikana arkaluontoisen poliittisen sisällön vuoksi. Tiistaina 5.11. episodi julkaistiin uudelleen leikattuna versiona, josta kyseinen sisältö on poistettu. Tavanomaisesti Esitysradion keskustelut julkaistaan kokonaisuudessaan, joten tapaus on poikkeuksellinen. Leikkaus on tehty episodin kohtaan 01:01:49.

Toinen Radiosalonki järjestetään 7.11. klo 19.30 ja tuolloin vieraina ovat Dana Michel, Neil Callaghan sekä Janina Rajakangas.

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *