Press "Enter" to skip to content

Jälkiä marraskuusta 2021 / Weld Company

”Tanssi ei ole koskaan ollut minulle itsestäänselvyys, koen sen ylellisyytenä.”

Liikkeellä marraskuussa -festivaalin toinen osa, Jälkiä marraskuusta, järjestettiin Helsingissä 14.-20.6.2021 pienille yleisöille sekä ulkotiloissa. Esitysradio tapasi marraskuussa Tribute-esityksen koreografin Frédéric Giesin. Gies esitti koreografiasta sooloversion Tribute – the library version. Kesäkuussa Weld Company esitti Tapiolan amfiteatterissa ulkotilaan muokatun Tribute – the outdoor version. Esitysradion vieraiksi saapuivat tanssijat Sybrig Dokter, Disa Krosness ja Elias Girod. Esitysradiosta keskustelemassa ovat Janina Rajakangas ja Tuomas Laitinen. Keskustelu on englanninkielinen.

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *