Press "Enter" to skip to content

Terveysspesiaali. Sami Henrik Haapala: Oikea Terveyskeskus & Valtteri Raekallio: Neuromaani

”- Kyllä vetyatomi on vetyatomi.
– Mut me ollaan päätetetty uskoo siihen.
– Okei…
– Siis toki sä voit sanoo sen mut…
– Siis tällä tasolla mennään. Olen kategorisesti eri mieltä.”

Esitysradio kävi kokemassa kaksi immersiivistä ja terveyden aiheen parissa liikkuvaa esitystä.

Sami Henrik Haapalan ja työryhmän Oikeaa terveyskeskusta, ”maailman ensimmäistä todistetusti terveysvaikutteista esitystä” esitettiin Helsingin kaupunkitilassa ja -metsässä 12.-21.8.2016. Oikea terveyskeskus oli Taideyliopiston ohjelmistoa ja osa Haapalan väitöstutkimusta.

Valtteri Raekallion monitaiteista ja Jaakko Yli-Juonikkaan romaaniin perustuvaa Neuromaania esitetään Marian sairaalassa Helsingissä 20.8.-24.9.2016. Neuromaani on osa Helsingin juhlaviikkojen ohjelmistoa ja tuotettu yhdessä Zodiak uuden tanssin keskuksen ja Raekallio Corp:in kanssa.

Esitysradiosta keskustelemassa Tuomas Laitinen.

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *