Press "Enter" to skip to content

Omar Rajeh & MaHa Group: Zaafaran

”For us, there are some links to the tradition, some links to everyday life in Tehran, but definitely the core of the work is how we see things today, and this specific theme of sacrifice in us, in all its layers.”

Libanonilaisen koreografin Omar Rajehin ja iranilaisen tanssiryhmä MaHa:n Zaafaran esitettiin Liikeellä Marraskuussa -festivaaleilla Kiasma-teatterissa lokakuussa 2016. Rajeh on työskennellyt Beirutissa oman ryhmänsä Maqamat:n kanssa vuodesta 2002 ja vaikuttanut laajasti nykytanssin kehitykseen Libanonissa ja sen ympäristössä.

Janina Rajakangas ja Tuomas Laitinen keskustelevat Omar Rajehin MaHa:n tanssijoiden Mitra Ziaee Kian and Mostafa Shabkhanin kanssa. Keskustelu on englanniksi.

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *