Press "Enter" to skip to content

Liikkeellä marraskuussa – Radiosalonki 2: Kriitikot

”Se oli tosi paljastava hetki ja rupes hirveesti hävettämään[…] Mä olin ihan varma et nyt se näki musta läpi.”

Marraskuussa 2018 Esitysradio toteutti kolmiosaisen Radiosalonkien sarjan yhteistyössä Liikkeellä marraskuussa -tanssifestivaalin, Goethe-Institut Finnlandin, Nuoren Voiman Liiton ja Suomen arvostelijain liiton kanssa. Toisessa salongissa Janina Rajakankaan ja Tuomas Laitisen kanssa keskustelevat kriitikot Mia Hannula, Eeva Kauppinen ja Maria Säkö.

Ensimmäisessä Radiosalongissa Tuomas ja Janina keskustelivat festivaalin taiteellisten johtajien Mikael Aaltosen ja Ari Tenhulan kanssa. Kolmannessa salongissa äänessä ovat festivaalin taiteilijoista Eisa Jocson, Benoît Lachambre ja Elina Pirinen. Sarjan kaksi jälkimmäistä osaa toteutettiin festivaalin aikana pienimuotoisina yleisötapahtumina, jotka järjestettiin Nuoren Voiman liiton tiloissa.

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *